Aktuální článek
Tip na knihu: Holotropní dýchání

Tip na knihu: Holotropní dýchání

  • Stanislav a Christina Grofovi v této již dlouho očekávané knize podrobně popisují svoji metodu holotropního dýchání, která představuje zásadní průlom v oblasti psychoterapie a sebezkoumání.

Výraz holotropní doslovně znamená „směřující k celistvosti“ (z řeckého holos – celek a trepein – pohybovat se směrem k něčemu). Holotropní dýchání ve své praxi využívá pozoruhodně léčivého a transformačního potenciálu změněných stavů vědomí, jež vyvolávají širokou škálu prožitků, která skýtá jedinečné terapeutické možnosti v podobě znovuprožití vzpomínek z dětství, novorozeneckého období, jednotlivých fází porodu a prenatálního života a také různé prvky z historických a archetypálních oblastí kolektivního nevědomí.

Knihu Holotropní dýchání si můžete objednat v eshopu Legalmarket.cz za
395 Kč.

Kombinací zdánlivě jednoduchých prostředků realizovaných v bezpečném a podpůrném prostředí, konkrétně zrychleného dechu, evokativní hudby a cílené práce s tělem, v sobě holotropní dýchání integruje vhledy získané z hlubinné psychologie, moderního výzkumu vědomí, transpersonální psychologie, antropologie, východních duchovních nauk a mystických tradic celého světa.

Dlouholetá práce manželů Grofových v oblasti výzkumu a praktického využití holotropních stavů vědomí přináší revoluční změny do teorie i praxe moderní psychiatrie, psychologie a psychoterapie. Právě v tomto nedocenitelném díle, které je zpracováno naprosto jasným a srozumitelným způsobem, shrnují manželé Grofovi své fascinující objevy a vhledy.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!