Aktuální článek
Konopný trh

Konopný trh

  • Dnes vám představíme dámské triko Sea Shepherd Zip Up, batoh na notebook od Sativa Bags a Bio esenciální konopný olej od společnosti Hempoint.

Dámské triko Sea Shepherd

Stylové konopné triko Sea Shepherd z kolekce Hemp HoodLamb je výrazné díky velkému obrázku velryb od Sea Shepherd na přední straně. Tímto potiskem dáváte svému okolí jasně najevo, že podporujete ochranu života v mořích. Koupí trika totiž přispíváte na organizaci Sea Shepherd.

Střih Relax, ve kterém je triko šité, je volný a skvěle se nosí. Je to perfektní top, který se hodí k úzkým džínám. Triko je vyrobené z konopí a organické bavlny. Jedná se o prodyšný a měkký materiál, šetrný k životnímu prostředí.

Cena:  950 Kč     (www.hemphoodlamb.cz)


Batoh na notebook Sativa Bags

Užitkový batoh na notebook od společnosti Sativa je pohodlný a odolný. Vejdou se do něj složky formátu A4, je vhodný do práce i na venkovní aktivity. Díky vycpanému nastavitelnému popruhu na rameno se příjemně nosí. Mnoho užitečných přihrádek vám poskytne prostor navíc, který se může vždycky hodit.

Do tohoto stylového a odolného batohu se vejde notebook s úhlopříčkou 17 palců, papírové dokumenty i vše ostatní, co potřebujete:

Cena:  2 250 Kč    (www.sativabags.cz)

•   dvě postranní kapsy a jedna hlavní
•   zapínání na zip u hlavní kapsy
•   posuvný popruh přes rameno
•   kroužek na klíče
•   uvnitř vycpáno na notebook o velikosti 17 palců
•   maximální velikost notebooku 17 palců × 15,5 palce
•   výstup pro sluchátka


BIO esenciální konopný olej

Tento silně aromatický olej byl vyroben parní destilací z květů konopí polské odrůdy Bielobrzeskie vypěstované na Biofarmě Sasov.

Esenciální olej se používá jako aromatická přísada v potravinářství i v kosmetickém průmyslu. Nejenže výrobkům dodává příjemnou vůni, ale má i protizánětlivý účinek. Směs esenciálního oleje s konopným olejem získávaným ze semen se využívá pro masáže s relaxačním a protizánětlivým účinkem a pomáhá při svalové únavě, křečích, paraplegii a fantomové bolesti po amputaci.

Esenciální olej také podporuje odhleňování dýchacích cest a při inhalacích se osvědčil i proti astmatu. Rozpuštěný v nápoji nebo podaný na kostce cukru má antibiotické účinky a působí proti zánětům zažívacího traktu. Čistý nebo zředěný esenciální olej je rovněž velmi účinným prostředkem proti lupence a mykózám.

Vzhledem ke svým zklidňujícím, relaxačním a zároveň stimulačním a celkově harmonizujícím účinkům se konopný esenciální olej s oblibou používá také v aromaterapii.

Nepoužívejte neředěné na pokožku, chraňte oči a chraňte před dětmi.

Cena:  balení 1 ml – 330 Kč     (www.hempoint.cz)

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!