Aktuální článek
Konopný trh

Konopný trh

  • Dnes vám představíme tašku přes rameno denim od Sativa Bags, matraci z konopí od Konopeak, konopné pivo Brouczech z Novopackého pivovaru a přírodní izolaci z konopí.

 Taška přes rameno Denim

V tašce přes rameno budou vaše nezbytnosti vždy v bezpečí. Ekologická taška je vyrobená z přírodně vypěstovaného konopí a bavlny. Je odolná a dlouho vám vydrží. Uzavírá se magnetickým patentem s přezkou se znakem společnosti Sativa. Nastavitelný popruh vám zajistí pohodlí.

Cena:  950 Kč     www.sativabags.cz

Matrace z konopí a ovčí vlny Konopeak

Čistě přírodní futonová matrace Konopeak je ručně vyrobena v Jizerských horách z místní ovčí vlny a evropského konopí. Konopná látka je přirozeně antibakteriální, nehostinná pro roztoče a skvěle odvádí vlhkost – obzvlášť v kombinaci s ovčí vlnou. Futon Konopeak je proto vhodný i pro alergiky a pro ty, kdo se nadměrně potí. Díky tuhosti a prodyšnosti futonu budete vstávat svěží. A navíc s jistotou, že máte opravdu ekologickou matraci.

Cena:  10 220  Kč    www.konopeak.cz

Přírodní izolace z konopí

Konopí jako přírodní tepelně izolační hmotu prověřilo mnoho generací stavitelů. Přesto je dnes na českém stavebním trhu stále považováno za novinku. O něco lepší povědomí o něm mají stavitelé srubů a roubenek, protože ke dřevu vyhledávají další materiály, které mají stejné nebo podobné vlastnosti.

 

 

 

 

Cena: 290 Kč/m2    www.izolace-konopi.cz

Konopné pivo Hemp Brouczech

Jedinečné ochucené světlé pivo s extraktem z konopných květů, které jsou importovány v podobě hydrolátu ze Švýcarska. Tento výjimečný artikl je v ortfoliu Novopackého pivovaru již více než deset let. Pivo vyniká výraznou chutí i vůní konopí, která se příjemně snoubí s klasickou hořkostí, typickou pro novopacká piva. Obsah alkoholu je 4,5 %. Pivo je stáčeno do nevratných skleněných lahví s obsahem 0,33 l.

 Cena:  20  Kč     www.novopackepivo.cz

 

 

 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!