Aktuální článek
Vaporizers Battle no. 16

Vaporizers Battle no. 16

  • V této bitvě se utkají dva veteráni na poli přenosných vaporizérů. Mají praktická ucha a drží se podobně jako klasický pivní půllitr. Vaporizéry ani krígl se sice do kapsy nevejdou, ale v batohu jsou přenosné bez problémů. První pochází ze slavné stáje amerického Vapiru – ve verzi One 5.0. proti němu nastoupí původem německý borec, který se ale již natrvalo zabydlel v Americe – mistr Plenty, bratr slavného Volcana z rodiny Storz & Bickel. U obou si můžete nastavit ideální teplotu, zároveň ale oba potřebují přívod elektrické energie, protože nemají baterie. Kdo z nich by měl být vítězem, posuďte sami a podpořte ho svým hlasem.

Vapir One 5.0

Tento borec nabízí unikátní nabíjení bylinek do kapslí, které jsou z ušlechtilé oceli, mají kvalitní sítka a snadno se čistí. Můžete si tak předem připravit třeba tři druhy bylinek a kapsle postupně vyměňovat. Vdechovat bylinné výpary lze pohodlně přímo hadičkou nebo přes sáček se závitem. Na jeho uchu se kromě displeje nachází také všechna tlačítka pro nastavení a odstupňování síly větráku.

 

 

TIP:  Po použití je dobré zásuvný modul s kapslí ihned z přístroje vysunout, aby se bylinky zbytečně neodpařovaly, a nechat větrák zapnutý, aby se přístroj rychleji ochladil.

Plenty

Pod excentrickým vzhledem se skrývá dokonale promyšlený nástroj. Spirály kovového náustku ochlazují horký výpar a umožňují jeho vdechování bez obav z nepříjemného škrábání v krku. Kontrolní budík teploměru připomíná spíše tlakoměr a kolísání teploty nemá vliv ani na kvalitu výparu, ani na jeho množství. Kromě hlavního vypínače na boku se v jeho uchu ještě skrývá spínač restartu, kterým lze bojovníka snadno probudit z klidového režimu.

Výsledky předchozích kol Vaporizers Battle: 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!