Aktuální článek
Vaporizers Battle no. 21: Goboof Alfa x Vapir Prima

Vaporizers Battle no. 21: Goboof Alfa x Vapir Prima

  • Dnes se spolu utkají dva kapesní borci s rozdílnou váhou. Oba mají odolně stavěná těla, ideální na výlety do přírody. Když se rozžhaví, dokážou pěkně zahřát i promrzlé ruce. Technologie posunuly výkon a výdrž soupeřů na prvoligovou úroveň. Díky moudře přednastaveným teplotám dokáží oba vypouštět slušná oblaka páry. Můžete zvolit nízké teploty s terapeutickým uvolňováním kanabinoidů a terpenů, nebo naopak teploty maximální, které vás třeba uloží ke klidnému spánku.

 

Vypadá jako miniaturní fotoaparát bez objektivu. Ačkoli je větší než zapalovač, mezi vaporizéry patří mezi nejmenší. Mrká sympaticky jednou nenápadnou diodou a štíhlé boky provokují k uchopení. Plnění je umístěno na dolní straně za dobře zajištěnými dvířky. Prohřívání v kotlíku vylepšuje středový vodič tepla. První auto program zvyšuje teploty o 3 °C po každém potáhnutí (A/P) a druhý teplotu postupně zvyšuje ve stejných krocích po dobu dvaceti minut (A/T).

 

 

Tip: Silikonový náustek můžete snadno schovat pouhým otočením dovnitř vaporizéru. A když na takto otočený náustek nasadíte delší skleněný náustek, získáte chladnější výpar.

S novým přístrojem kapesní velikosti přichází i jeden z nejstarších výrobců vaporizérů vůbec. Jeho Prima připomíná větší šlukovku, která kromě bylin odpaří i koncentráty. Je vyroben z materiálů majících certifikát o nejvyšší zdravotnické kvalitě. Prima využívá jak nahřívání kotlíku (kondukci), tak i cirkulaci ohřátého vzduchu kolem něj (konvekci). Ovládání je ukryto pod jediným tlačítkem. Na čtyřech diodách umí ukázat úrovně teploty i přibližný stav nabití baterie.

 

 

Tip: První dvě úrovně teplot využijete na bylinky, dvě vyšší doporučuji pro koncentráty.

Detailní srovnání:

SLEVA 10% na vaporizéry z dnešního battle pro čtenáře Legalizace

Rádi byste dnešní šampiony vyzkoušeli? Vapir Prima, Goboof Alfa a desítky dalších vaporizérů si můžete pořídit až do 26. 1. 2016 se slevou 10% v e-shopu www.kvalitnivaporizer.cz. Při nákupu stačí zadat slevový kód: LEGALIZACE.

Hlasujte o vítězi dnešního souboje! 

 Výsledky předchozích kol: 

 

 Partner Vaporizers Battle:
 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!