Aktuální článek
Vaporizers Battle no. 22: CFX Vape vs. Airvape XS

Vaporizers Battle no. 22: CFX Vape vs. Airvape XS

  • Do dnešního finále postoupili dva nováčci ze slušně nastartovaných severoamerických stájí. Robustní CFX Vape a miniaturní Airvape XS. Keramický kotlík, upozornění pomocí vibrací a schopnost velmi rychlého nahřívání. To jsou jen některé společné znaky. Jak se tihle dva poperou o stále rostoucí počet lidí, kteří již preferují vaporizaci před kouřením? Zajímá nás váš názor, o vítězi můžete rozhodnout právě vy.


Největší zástupce přenosných vaporizérů z nové kanadské stáje se představuje v přiléhavém černém silikonovém obleku. Rozpálí se doběla za pouhých 20 sekund a zůstane nažhavený až na 15 pětiminutových kol. Jako jeden z mála borců má na svou váhu solidně velký kotlík, který hravě promění i nedrcený materiál nebo CBD v tekuté formě ve velmi čistý výpar. Intuitivní ovládání a jasně čitelný displej vám umožní snadno nastavit jeho teplotu nebo se informovat o jeho zbylé energii. Dejte si na CFX Vape dobrý pozor, jeho unikátní vlastnosti ho řadí mezi špičku v kategorii poměr cena/výkon.

TIP: Vaporizér je vhodný jak pro domácí (stolní) použití, tak i pro více uživatelů – kdykoli si ho můžete vzít s sebou ven do batohu či tašky.

Americký výrobce Apollo Vaporizer Inc. přivádí dnes do ringu v pořadí svůj druhý vytrénovaný kousek s kovovým tělem, keramickým kotlíkem a skleněným náustkem. Nový Airvape Xs se řadí nejen mezi nejmenší bojovníky, jaké jsme v našem battlu kdy otestovali, ale dle konstruktérů je dost možná i nejmenším na světě. Borec komunikuje skrze přehledný displej, na kterém si ho snadno nastavíte do požadované bojové pozice. Bez mrknutí vám odpaří nejen jemně drcený materiál, ale i oleje, vosky nebo bylinné koncentráty. Ačkoli ho snadno strčíte do kapsy, není to žádná chudinka. Jeho stáj na něj sází tak vysoko, že vám garantuje jeho doživotní záruku.

TIP: Vaporizér je vhodný jak pro domácí (stolní) použití, tak i pro více uživatelů – kdykoli si ho můžete vzít s sebou ven do batohu či tašky.

SLEVA 10% na vaporizéry z dnešního battle pro čtenáře Legalizace

Rádi byste dnešní šampiony vyzkoušeli? Boundless CFX Vape, Airvape XS a desítky dalších vaporizérů si můžete pořídit až do 30. 3. 2016 se slevou 10% v e-shopu www.kvalitnivaporizer.cz. Při nákupu stačí zadat slevový kód: LEGALIZACE.

Výherci minulých kol: 

Partner Vaporizers Battle: 

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!