Aktuální článek
Pozvánka na evropský konopný festival 4.20 Hemp Fest

Pozvánka na evropský konopný festival 4.20 Hemp Fest

  • 4.20 Hemp Fest je první akcí v Itálii pořádanou k oslavám Mezinárodního dne konopí a je určen pro všechny lidi, kteří milují konopnou kulturu a touží se o této pozoruhodné bylině dozvědět co nejvíce a ze všech možných úhlů pohledu.

Festival se v Itálii konal poprvé v roce 2016. První ročníky měly obrovský úspěch. 4.20 Hemp Fest je festivalem hudby, umění, kultury, konopných potravin a konferenčních přednášek a diskusí, během nichž se budou probírat poslední vědecké objevy týkající se nejvýznamnější rostliny na celé planetě a vývoji v legalizačním hnutí. Součástí festivalu je tedy přednáškový program, velká výstava, vaporizační zóna, areál pro 3D tisk a ekologické stavebnictví, umělecká vystoupení, živé koncerty a DJs. Na letošním ročníku se návštěvníci mohou mimo jiné těšit také na koncert  Lee Scratch Perryho, legendy reggae scény.

Cílem letošní akce je zejména “Zvýšit povědomí o stále aktuálnějším tématu využití konopí v jeho pravé podstatě a otevřít diskuzi nad způsoby využití této rostliny v různých kontextech,” uvádí Marco Russo, organizátor veletrhu a zakladatel prvního italského konopného obchodu Sir Cannapa.

Festival se věnuje nejen konopí, ale také umění, hudbě a přednáškám. 4.20 Hemp Fest, festival svobody a zodpovědnosti, vyzývá k normalizaci poměrů na konopné scéně!

4.20 Hemp Fest

Kdy: 13. – 15. 4. 2018
Kde: East End Studios, MILÁN, Itálie
Vstupenky: www.420hempfest.com
Kontakt: info@20hempfest.com

Sledujte aktuality na události veletrhu na Facebooku.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!