Aktuální článek
Odkazujeme: Biocanna – We Choose Nature

Odkazujeme: Biocanna – We Choose Nature

  • Těm z čtenářů, kteří se konopí věnují už delší dobu, případně si sami nějakou tu bylinku svépomocí občas vypěstují, určitě v paměti uvízlo několik názvů organizací, které velkou část svých aktivit věnují podnikání.

V našem magazínu jich máte prostřednictvím atraktivní grafiky ostatně také k dispozici víc než dost, a kdo se byl alespoň jednou podívat na nějakém větším konopném veletrhu, ví své.

Málokdo ovšem vůbec tuší, že kromě obchodu s produkty se podobné firmy zabývají také výrazně bohulibější činností: charitě, trvale udržitelnému životnímu prostředí a podpoře různých lokálních iniciativ.

We Choose Nature zve všechny zelené iniciativy po celém světě, aby se podělily o své příběhy a poznatky se zbytkem světa.

Jedním z rozhodně nejzajímavějších počinů je globální projekt We Choose Nature (Přednost přírodě), který spustila oblíbená společnost Biocanna.

WCN je online prostředí pro vytvoření globálního povědomí o udržitelnějším způsobu života. „Na podporu mise a zdůraznění důležitosti zachování našeho životního prostředí jsme vytvořili neziskovou platformu We Choose Nature. We Choose Nature zve všechny zelené iniciativy po celém světě, ať už velké mezinárodně působící organizace nebo malé místní zahrádky, aby se podělily o své příběhy a poznatky se zbytkem světa. Ze sdílení znalostí můžeme mít prospěch všichni a společně můžeme usilovat o zelenější planetu,“ píše Biocanna v úvodu svého webu.

A myslí to skutečně vážně, realizovaných projektů neustále přibývá a společnost se tím pochopitelně neváhá pochlubit na velmi krásných a úhledně konstruovaných stránkách. Zvláštní důraz doporučujeme věnovat krátkým dokumentárním filmům.

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!