Aktuální článek
Vaporizers battle No. 37: Flowermate Uno x FENiX 2.0

Vaporizers battle No. 37: Flowermate Uno x FENiX 2.0

  • V dnešním souboji vaporizérů se potkají dva soupeři v kategorii těžká váha. Řadí se ještě mezi kapesní, ale na přenášení bude už potřeba batoh nebo kabelka, protože jsou oba poměrně robustní. Totožně využívají vyspělé konvekční nahřívání, tedy prohřívání bylinek prouděním horkého vzduchu.

Ten jimi prochází pouze v okamžiku, kdy z vaporizéru potahujete a díky tomu je náplň využita opravdu efektivně. Důraz je kladen také na odizolovanou cestu proudění vzduchu, což přináší příjemnější chuť. Oba přístroje mají originálně řešené náustky, které dokážou dostatečně schladit horký výpar.

Flowermate Uno

Našich soubojů se s úspěchem zúčastnilo již několik vaporizérů stejnojmenné značky. Flowermate Uno velmi volně navazuje na model Nano, ale je skoro dvakrát těžší. Přesto jeho zaoblené tělo dobře padne do ruky. Místo skleněného náustku nabízí v horní části otočný náustek z plastu. Pod ním se nachází širší komora na plnění bylin. Ve spodní části vidíme průduchy sání a dvířka pro umístění atypické baterie. V balení najdeme originální nabíječku baterií, ale nabíjet můžeme i běžným způsobem přes USB mikro port, umístěný na boku. Ovládání funguje standardně přes tři tlačítka. Podstatné údaje o nastavení teploty a stavu baterie zobrazuje pěkně čitelný OLED displej.

TIP: Doporučuji použít více sítek nebo filtrovat pevné částice přes vodu, příslušenství je součástí balení.

FENiX 2.0

Čínský výrobce Weecke přišel již s několika zajímavými nápady. Připomeňme si Fenix Mini, který za nízkou cenu nabídl spoustu páry, krásně viditelné v prosvíceném okénku. V případě nového FENiX 2.0 nabízí vyjímatelnou plnicí komoru z titanu, kterou tak můžete snadněji čistit. Přístroj také dostal mimořádně silnou baterii. Na horní hraně najdeme plastový otočný náustek s kovovým chlazením po celé jeho spodní straně. Červeně zvýrazněné průduchy dávají najevo, kde je lepší přístroj nedržet, aby mohl vzduch vaporizérem volně procházet. Boční straně dominuje tlačítko pro zapnutí a OLED displej, kde máme možnost sledovat i čas, který odpočítává do automatického vypnutí přístroje. Jeho délku si může uživatel sám nastavit, a to v rozmezí 3–7 minut. Nabíjení funguje přes standartní USB mikro konektor. 

…………………………………………………………………………………………………………

SLEVA pro čtenáře Legalizace!

Zadejte při nákupu na e- shopu 
www.kvalitnivaporizer.cz kód “LEGALIZACE” a získejte 10% slevu na veškerý sortiment. 


Hlasujte o vítězi dnešníh duelu!

 Výherci minulých kol: 

 

Partner Vaporizers Battle:

Nahoru
Je vám více než 18 let?
Tak pojďte dál!